Acampada per l’Escola Pública.

Els dies 16, 17 i 18 de juliol es realitzarà l’Acampada per l’Escola Pública als jardins de la Conselleria d’Educació de València (Avinguda de Campanar, enfront de l’antic hospital de la Fe), organitzada per la Trobada de Plataformes per l’Ensenyament Públic.

Serà un espai de trobada de totes les persones que defensem l’ensenyament públic, laic, de qualitat i en valència, i tindrà un tarannà pacífic, reivindicatiu i lúdic. Un espai on compartir experiències i aprendre els uns dels altres, un espai on podrem posar en valor la lluita realitzada per eixa constel·lació d’escoles que han denunciat el desmantellament dels nostres drets culturals i lingüístics, així com la privatització d’un servei públic tan fonamental com és l’educació.

Serà també un espai de denúncia: continuarem fent visible el rebuig de la comunitat educativa a la LOMQE, que començarà a aplicar-se el curs que ve en Primària i en FP Bàsica. Seguirem denunciant les retallades realitzades en les beques de menjador, de llibres, de transport, en les plantilles docents. Seguirem denunciant la creació del districte únic, l’augment de la ràtio a les aules, la supressió d’unitats en infantil (la majoria en valencià) i en Cicles Formatius, la rebaremació de docents interins amb una àmplia experiència laboral, etc. Motius no ens falten!
Cada jornada començarà a les 11:00h del matí. Pels matins i durant les primeres hores de la vesprada hi haurà tallers i actuacions per als xiquets i xiquetes, així com xerrades-debat per als adults. També participaran altres col·lectius en lluita que defensen el dret a l’habitatge, la sanitat, etc. De vesprada-nit ens acompanyaran les actuacions d’artistes valencians i podrem sopar totes juntes a la llum de la lluna de València. Adjunte la programació de les diferents activitats.

Podeu trobar informació sobre l’Acampada en facebook (Acampada per l’Escola Pública), twitter (@AcampadaEscolaP) i a l’adreça de correu-e acampadaescolapublica@gmail.com
A més, s’oferirà un menú per a dinar i sopar, podeu emplenar el següent formulari FINS AL 14 DE JULIOL:
https://docs.google.com/forms/d/1iDXCXga-xbEXGbnX9rhpCopusfq_mgzdlFS88j-MYJA/viewform
El preu de cada dinar o sopar és de 4 euros, que caldrà pagar allà mateix.

tríptic acampada interior

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s